Iskolánk egy hetes nyári tábort tartott 5-10 éves gyerekeknek. A nomád élet köré tematizáltuk táborunkat. Fontos volt számunkara az is, hogy a hozzánk érkező gyerekek tapasztalatot, tudást szerezzenek az iskolánkban oktatott tanulókról.  Ezért a tábor egy részében inklúzió is megvalósult a szociális tevékenységekben, a  játékokban, a csoportalakításban.  Igyekeztünk arra is figyelmet fordítani, hogy különböző érzékszervi és mozgásszervi fogyatékossággal élők helyzetébe is belehelyezkedhessenek a résztvevő gyerekek.

Hálás köszönetünket fejezzük ki a Boronkai Hagyományőrző Íjász Egyesületnek (www. bhiegyesulet.hu) különösen Bogyó Gábornak és Csóbor Tibornak, akik önkéntes munkájukkal támogatták keddi napunkat.

Hálás köszönet még Molnár Irénke élménypedagógusnak, aki önkéntes munkában vállalt élménypedagógiai elemekkel gazdagította táborunkban résztvevő gyerekek tapasztalatait.

A szerdai napot köszönjük a Magyar Fogyatékosok Lovas Sportszövetsége Egyesületnek (www.mfls.ewk.hu) bízva a jövőbeli együttműködésben.